Bedrukt cadeaulint zorgt dat uw promotie opvalt en onderscheidend is !

Gepersonaliseerd cadeaulint van Geschenkdozen direct is de perfecte manier om uw huisstijl of boodschap te communiceren, meer omzet te genereren en de aandacht te trekken. We bieden cadeaulint van satijn, grosgrain of organza met logo bedrukking van hoge kwaliteit in drie populaire maten: 9, 16 en 25 mm.  Zijdezacht satijnlint,  stoer en stevig geribbeld grosgrain of subtiel doorschijnend organza met een mooie glans dat soepel valt en prima te strikken is.

Wij kunnen al cadeaulint leveren vanaf 1 rol, binnen 2 werkdagen.  Bedrukt cadeaulint met uw logo of naam is voor uw geschenkverpakking een extra feestelijke decoratie, maar heeft tegelijkertijd een promotionele meerwaarde.

Niet voor niets is cadeaulint bedrukken met naam of logo enorm populair. Niet alleen bij winkeliers, maar ook bij bedrijven die een persoonlijke Touch willen geven aan hun relatiegeschenken of promoties.

De mogelijkheden met deze vorm van decoratie zijn talrijk. Als bedrukt lint voor uw verpakking, decoratie van uw geschenkverpakking, voor een geboorte of doopplechtigheid, voor uw relatiegeschenken,