Sluit

Webshop magneetdoos

Een magneetdoos is bij ons verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en uitvoeringen en bovendien zijn magneetdozen voor veel toepassingen geschikt. Als een fraaie giftbox voor uw bijzondere producten, maar ook als collectiebox, bewaarbox, presentatie box, (wijn) flesverpakking, etc. Desgewenst kunnen wij uw magneet doos voorzien van een passend interieur. Volledig op maat gemaakt, maar ook voor uw snelle oplossingen bieden wij direct uit voorraad een groot assortiment magneetdozen, in diverse standaardmaten- kleuren en afwerkingen. U vind altijd een passende luxe magneetdoos bij ons. Kijk op onze website voor het actuele aanbod.

Uw logo op magneetdozen

Voor Beauty of fashion labels, grafische intermediairs, voor retailers, of als relatiegeschenk, voor een ieder die zijn huisstijl of promotie wil uitdragen is het mogelijk om magneetdozen te laten bedrukken met uw logo of boodschap. Hiermee creëert u een communicatieve meerwaarde waardoor uw merk of product extra promotie geniet. De bedrukking op een magneetdoos is van hoge kwaliteit. Dit kan zowel in zeefdruk als in foliedruk. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen. Het toevoegen van een bedrukking aan een ontwerper geeft de ontvanger een gevoel van exclusiviteit en bovendien laat het een positieve indruk achter. Bekijk de voorbeelden op deze website.

Soorten magneetdozen

Magneetdozen van Geschenkdozen Direct zijn er in meerdere uitvoeringen. Wat te denken van een fraaie glossy uitvoering. Helemaal hoogglans, een echte eyecatcher. Of wat te denken van een stijlvolle volledig mat gelamineerde uitvoering, softtouch. Onze glitter magneetdoos is wel het neusje van de zalm. Omplakt met hoogwaardig glitter papier, en met mooi sluitlint afgewerkt. Echt een klasse apart. Wilt u een milieuvriendelijk statement maken, kiest dan voor onze eko lijn. Maak in onze webwinkel een keuze uit de verschillende kleuren en maten. Op de detailpagina’s vindt u verder alle informatie.