Sluit

Cadeaulint met bedrukking

Geschenkdozen.eu is een webwinkel waar bedrukt cadeaulint kan worden besteld voor grootverbruik en waarvan de levering vanaf twee werkdagen kan plaatsvinden. Het is geschikt voor alle retail. Bedrukt cadeaulint is een mooie manier om een cadeau nog specialer te maken en tegelijkertijd voegt u extra branding en promotionele meerwaarde toe aan uw bedrijf. U heeft keuze uit drie soorten cadeaulint namelijk Soft Satin, Grosgrain en Organza. Wij leveren vanaf één rol. Er zijn verschillende maten in breedte van het lint namelijk 9 mm, 16 mm en 25 mm. Bekijk alle productopties op de detailpagina’s.

Logo op kadolint

Voor winkeliers, relatiegeschenk-leveranciers, hotels en alle retail: het is mogelijk het kadolint te laten bedrukken met uw logo. Hiermee legt u bij het uitpakken een extra branding neer van het merk. Naast de decoratie van de verpakking wordt het merk op deze manier meer gepromoot. De logobedrukking is van hoge kwaliteit en stijlvol. De klant heeft het gevoel dat hij gewaardeerd wordt.

U krijgt eerst een voorbeeld te zien

Voordat we gaan drukken U krijgt hiervan een voorbeeld te zien zodat u naderhand niet teleurgesteld kunt worden. Voor bedrukkingen van lint met een bedrijfslogo of andere accentueringen hebben we meer tijd nodig. Deze levering duurt ongeveer tien werkdagen. Het toevoegen van bedrukt kadolint met uw naam aan de verpakking geeft de ontvanger een gevoel van waardering en laat een charmante indruk achter. Inpaklint voegt dus iets extra's toe aan uw cadeau. Bekijk de voorbeelden op onze website.

Soorten bedrukt cadeaulint

Soft satin is afgebiesd met een geweven randje en het is gemaakt uit een mooie kwaliteit polyesther. Grosgrain daarentegen heeft een geribbelde structuur en het heeft een meer stoere uitstraling. Tot slot kunt u kiezen uit cadeaulint Organza. Deze heeft een geweven structuur en een subtiele transparantie. Ook op geweven lint kan uw naam komen. Alle cadeaulinten geven uw verpakking een feestelijke tint of een extra promotionele boost. Maak in onze webwinkel een keuze uit de verschillende kleuren en maten cadeaulint. Op de detailpagina’s vindt u verder alle informatie.

Decoratielint

Om een feestelijke uitstraling toe te voegen, kun je kiezen voor satijnen lint met glitters of metallic accenten. Deze extra elementen zorgen voor een sprankelend effect en geven een feestelijke sfeer aan het geschenk. Maar er zijn meer keuzes mogelijk. Door het decoratielint te laten bedrukken met de naam je bedrijf, logo of met een slogan geef je het een persoonlijke slogan mee. Dit gaat een extra gevoel van waardering en aandacht geven aan het geschenk. Het lint legt in alle gevallen een speciaal stukje branding neer van het bedrijf of een product. Onze linten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en hebben een professionele uitstraling. Organza bijvoorbeeld heeft doorschijnend effect maar is toch bedrukt waardoor het er speciaal uitziet. Dit decoratielint is zeer toepassing op een erotisch product of voor verpakking van lingerie. De ontvanger is nog meer in zijn nopjes. Organza is ook toepassing op bijvoorbeeld een chocolaterie. Het lint zit dan om een luxe doos bon-bons. Je kunt overwegen om op maat bedrukt satijnen lint te gebruiken. Satijnen lint heeft een luxueuze uitstraling en voelt zacht aan. Het kan in veel verschillende kleuren worden geleverd en kan gemakkelijk worden bedrukt met de gewenste boodschap, het logo van het bedrijf of andere branding-elementen. Alle decoratielint worden op rol geleverd waardoor het geschikt is voor grootverbruik. We leveren al vanaf één rol en natuurlijk kunt u altijd bijbestellen.

Decoratielint op maat

Er zijn natuurlijk diverse online leveranciers en drukkerijen die op maat bedrukt lint aanbieden. Bij Geschenkdozen.eu heb je het lint in twee dagen in huis. Bedrukt lint heeft een levertijd van maximaal twee weken. Je krijgt altijd een gratis sample thuisgestuurd en je krijgt een gratis voorbeeld van hoe het eruit komt te zien. Als u een logo erbij wilt hebben dan kan dit ook. Kortom het lint is helemaal maatwerk en uniek in zijn soort. Het wordt helemaal zo gemaakt dat het voldoet aan uw wensen. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van bepaalde producten en diensten kan variëren. Bel of mail ons voor meer informatie.
Er zijn verschillende termen voor bedrukt cadeaulint:

  • bedrukt inpaklint
  • gepersonaliseerd lint 
  • lint met logo 
  • bedrukt kadolint 
  • inpaklint met logo 
  • cadeaulint met logo