Uw identiteit, onze zorg !

Luxe verpakking voor promotie en kado.

Papyrasse promotionele verpakkingen inmiddels een gevestigde naam in de markt van promotionele draagtassen en kadoverpakkingen. Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in gepersonaliseerde draagtassen en geschenkverpakkingen. Wij leveren aan klein- en grootschalige retailers, (grafische) intermediairs, handel en industrie.

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een breed aanbod aan gepersonaliseerde draagtassen en geschenkverpakkingen, maar ook leveren wij direct uit voorraad een groot assoriment blanco geschenkverpakkingen.  Van eenvoudig tot luxe papier, kunststof, satijnlint, naametiketten,  noem maar op. Eigen productie en directe inkoopkanalen in binnen- en buitenland garandeert u scherpe prijzen en een optimale flexabiliteit.


Onze visie.

Het imago van uw winkel of onderneming is mede bepalend voor uw succes. Promotionele verpakkingen  met uw eigen naam of boodschap spelen hierbij een belangrijke rol. Gepersonaliseerde- en uniek vormgegeven verpakkingen  zijn servicegerichte reclamedragers of  en maken u onderscheidend van de concurrent en herkenbaar voor uw klant. Daar houden wij ons graag mee bezig.

Niet alleen willen wij u helpen bij het uitdragen van uw huisstijl of boodschap, wij willen u graag blijven verrassen met nieuwe geschenkverpakkingen, trends, en interessante verpakkingsideeën die uw producten de uitstraling, exclusiviteit en herkenbaarheid geven die het verdient, en bovendien nog op een maatschappelijk  verantwoorde wijze geproduceerd worden.

En, last but not least, een oplossing die past binnen uw budget. Ook dat is onze zorg !

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk- en milieubewust ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, en hiervoor zoeken wij de wereldmarkt af naar innovatieve en ecologisch verantwoorde producten.

Om aan een groeiende vraag te voldoen naar "groene" verpakkingen hebben we een collectie eco-tassen en geschenkdozen  samengesteld die u als ondernemer een ruime keuze biedt, en die tevens aan alle gangbare kwaliteitseisen voldoen zoals u die van ons gewend bent. Onze eco producten zijn duurzaam geproduceerd , met respect voor mens en milieu. Gemaakt van gerecyclede-, biologisch afbreekbare, natuurlijke materialen en zijn ecologisch verantwoord. 
Bij ons werken we volgens het fair-trade principe: uitsluitend bedrijven die menswaardigheid en respect hoog in het vaandel hebben staan produceren onze verpakkingen.

 

Logistieke oplossingen.

U kunt bij ons ook terecht voor een logistieke afwikkeling voor uw producten of promoties.

Niet alleen zijn wij goed in het snel en correct uitleveren van uw producten , maar ook kunnen wij uw voorraadbeheer uit handen nemen.

Het kan bijvoorbeeld uit kostprijs overweging best interessant zijn om uw kadoverpakkingen in een wat grotere oplage te laten produceren, of u wilt uw producten veilig en droog opslaan. Voor een eventueel gebrek aan opslag hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit kunnen wij prima voor u regelen. Wij zorgen voor opslag,  bewaken uw voorraadniveau  en leveren op uw eerste afroep geheel naar uw logistieke wensen.  Zo grijpt u nooit mis, en bent u verzekerd van een optimaal voorraadbeheer.

Heeft u andere logistieke behoeften?  Wij kunnen eventueel voor u de afhandeling van uw promotie verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld  aan o.m.:  Labelen, sealen, bundelen en stickeren of decentrale leveringen.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Geschenkverpakkingen Directoogstrelend en uniek.....