Sluit

Webshop decoreren en opvullen

Om uw product of uw geschenkdoos mooi in te pakken bieden wij u verschillende mogelijkheden aan, zoals zijdepapier, vloeipapier, opvulmateriaal, kadopapier rollen en etiketten stickers. Als opvulmateriaal is SizzlePak ideaal om uw product te verfraaien én te beschermen. Deze decoraties en opvulmaterialen zijn direct uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren en dessins. Kijk voor een snelle oplossing naar de producten op onze website voor het actuele aanbod.

Uw logo op vloeipapier, kadopapier en stickers

Voor iedereen die zijn huisstijl of promotie extra wil uitdragen is het mogelijk om het vloeipapier, kadopapier of de etiketten stickers te voorzien van uw logo of tekst boodschap. De bedrukking is van hoge kwaliteit voor zowel het vloeipapier, kadopapier en etiketten stickers. Het bedrukt vloeipapier vanaf 250 vellen, is net als de bedrukte etiketten, al leverbaar binnen 10 werkdagen! Bekijk de mogelijkheden op onze website. Wat is er nu leuker dan uw logo terug te zien op uw verpakkings-en promotiematerialen!

Mogelijkheden decoreren en opvullen

Het zijdepapier, vloeipapier is te bestellen in meerdere kleuren en uitvoeringen zoals pearl, gemstones en metallic. Om uw product extra te beschermen, ter voorkomen van beschadigingen, leveren wij SizzlePak. Neutraal bruin puur ter bescherming en in kleuren om uw product net dat beetje extra te geven. Met ons kadopapier blijft het geven van uw product een verrassing! Met de etiketten stickers kunt u het vloeipapier om uw product dichtplakken, tevens zijn deze etiketten multifunctioneel! Hierbij kunt u denken aan het dichtplakken van een draagtasje, bedekken van een prijssticker, extra reclame op het kadopapier en nog veel meer!