NIEUW !! GESCHENKDOZEN TRENDBOX + LUXE MET DEKSEL. Bestel nu direct uit voorraad.

Sluit

Draagtassen voor retail

Bent u op zoek naar hoogwaardige draagtassen voor uw retailactiviteiten? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan draagtassen, cadeautasjes, geschenktassen, take-away boxen, afhaaldoosjes, disposables en duurzame draagtassen. Al onze draagtassen kunnen bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Vertel ons uw wensen, zodat we een passend aanboed kunnen doen. U krijgt van ons bovendien een gratis layout voorstel.

Staffelkorting bij grotere bestellingen van draagtassen

Met ons ruime aanbod en de mogelijkheid tot maatwerk-bedrukking kunnen wij voldoen aan al uw zakelijke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een kleine oplage of grote hoeveelheden draagtassen, wij staan voor u klaar. Ons productieproces is dermate efficiënt ingericht dat wij grootschalige bestellingen kunnen verwerken. Bij grotere oplages krijgt u dan ook een staffelkorting.

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk advies en een uitstekende klantenservice. Wij werken voor zowel winkeliers die verkopen aan klanten in de regio als landelijke opererende klanten. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke wensen en eisen van uw draagtassen. Bovendien bent u van harte welkom in onze eigen showroom. Hier in deze showroom in Den Bosch kunt u ons uitgebreide assortiment bekijken en inspiratie kunt opdoen voor uw retailverpakking. Ook kunnen we dan adviseren bij passend cadeaulint voor uw verpakking.

Voor elk bedrijf en winkel is belangrijk dat het imago en identiteit goed verzorgd zijn. Hoogwaardige draagtassen, bedrukt met uw logo en bedrijfsnaam dragen daartoe aan bij. Zo kunt u een professionele indruk maken op uw klanten en uw klanten ook inzetten als ambassadeurs van uw bedrijf. Onze tassen zijn niet alleen functioneel maar ook een effectief marketinginstrument om uw merkbekendheid te vergroten. Via onze website krijgt u een indruk van ons ruime aanbod aan draagtassen. Als u besluit bij ons te bestellen dan kunnen wij wat extra’s bieden zoals advies bij maatwerk-bedrukking, snelle levering en aantrekkelijke prijzen bij grote oplages. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of breng een bezoek aan onze showroom. Samen met u trekken wij retailactiviteiten naar een hoger niveau!